EN LT
Susisiekite:+370 69155222

Darbdaviams

Esame ekspertų komanda, turinti daugiau nei dvidešimt metų įmonių konsultavimo ir darbo patirties logistikos bei vadybos srityse. Todėl puikiai suprantame, koks svarbus logistikos ar gamybos procesuose yra žmogus, ir kokių savybių iš jo tikisi kiekvienas darbdavys.

Patys esame veržlūs, energingi, rūpestingi ir atviri. Aplink save buriame tik tokius pat žmones. Todėl galite būti tikri, kad mūsų atrinkta komanda jūsų užduotis atliks tiksliai, per sutartą laiką ir nepridarys jums papildomų rūpesčių. Darbo ginčus sprendžiame įsiklausę į abi puses.

Sieksime surasti tokį žmogiškąjį kapitalą ir taip organizuoti ar perimti tam tikrus gamybos etapus, kad jus kuo dažniau apimtų jausmas, jog dabar jau tikrai sudėti visi taškai ant i.
Kaip kiekvienas žmogus, taip ir kiekvienas verslas turi savas tradicijas bei vertybes. Mūsų tikslas – pasiūlyti asmeniškus sprendimus: veiklos rangą, darbuotojų nuomą ar personalo atranką. Renkatės jūs. Taškas.

Darbo santykių administravimas

Plačiau

Veiklos ranga

Plačiau

Personalo atranka

Plačiau

Darbuotojų nuoma

Plačiau
Susisiekite





    Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine. Slapukų naudojimo taisykles rasite čia.

    Sutinku
    ×